Izposoja Otroškega avta na akumulator FORD RANGER Monster Truck 180W

10,00  / dan

Na zalogi

Počisti datume

Kategorija:
 

Opis

Ford Ranger Monster Truck

vozila vrste MONSTER TRUCK so priljubljena predvsem v ZDA. Njihove glavne značilnosti so trdnost, moč vozila, značilno visoko vzmetenje, velika kolesa in posebno oblikovanje, ki temelji na pick-up platformah. Otroška različica avta FORD Ranger Monster Truck na akumulator je pomanjšana različica velikega brata.

Kolesa so premera 43 cm, s širino 20 cm in so iz posebne EVA plastike, ki zagotavlja senzacionalno vožnjo na različnih površinah. Da bi bila zabava še udobnejša, so v konstrukcijo rdečega Forda vključeni štirje amortizerji, ki skrbijo za mehkobo vožnje in pravilen stik koles s površino. Avto ima vrata z notranjo ključavnico, zložljiva ogledala in LED osvetlitev. Če želite vklopiti luči morate dvakrat obrnite ključ za vžig. Priložen je tudi daljinski upravljalnik 2,4 Ghz.

Znotraj avta je zanimiv pripomoček za popestritev zabave. Osvetljena armaturna plošča bo zagotovo vsakemu malčku omogočila, da se počuti kot polnopravni voznik – ta vtis bo okrepljen s posnemanjem ur in števcev, ki izgledajo resnično. V drugem delu kokpita je nameščen predvajalnik glasbe v kombinaciji z FM radiom, ter priključki za nosilce zvoka USB, TF kartice in 3,5mm chinch.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izposoja Otroškega avta na akumulator FORD RANGER Monster Truck 180W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja